Hirdetés

Comic-Con 2013 - Így neveld a sárkányodat mozgó plakát

|

A DreamWorks egy speciális poszterrel, illetve egy különleges művész bevonásával készül az Így neveld a sárkányodat 2 Comic-Conos szereplésére.

Hirdetés

Két nap múlva kezdődik a 2013-as Comic-Con, addig is a stúdiók mindent megtesznek annak érdekében, hogy reklámozzák azokat a filmeket, amiket magukkal visznek a helyszínre. Ezúttal a DreamWorks gondolta úgy, hogy előhozakodik az Így neveld a sárkányodat 2 újabb marketinganyagával, amely egy egyedi mozgó plakát. Ezen a legendás poszterkészítő, Drew Struzan (Vissza a jövőbe, Indiana Jones és Star Wars filmek) mutatja be az animációhoz készített alkotását és mond pár jó szót kísérőként.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.