Hirdetés

Comic-Con 2013 - Ilyenek lesznek az Elysium droidjai

|

Az Elysium premierje szinte már itt van a nyakunkon, de azért ők sem hagyhatták ki a Comic-Cont amire egy tényleg meggyőző videóval készültek.

Hirdetés

Neill Blomkamp sci-fijében a gazdagok egy űrállomáson élnek, míg az elnyomott szegények a szétrombolt Földön. A nyugalmat különböző droidokkal tartják fenn a bolygón, ezekből mutat most valamit az új videó, melyben új jelenetek is helyet kaptak és a kulisszák mögé is betekinthetünk. Az Elysium - Zárt világ augusztus 15-én érkezik, főbb szerepekben Matt Damon, Jodie Foster, William Fichtner, Sharlto Copley, Alice Braga, Michael Shanks, Talisa Soto és Diego Luna. A videóért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.