Hirdetés

Comic-Con 2013 - Jeff Wadlow beszélt az X-Force filmről

|

A napokban robbant a hír, hogy a Fox egy X-Force filmen dolgozik és előrébb tartanak a projekttel, mint azt bárki is gondolta volna. Erről számol most be az író/rendező Jeff Wadlow.

Hirdetés

A Kick-Ass 2-t készítő Jeff Wadlow felel az X-Force mozi forgatókönyvéért és rendezéséért is, aki elárulta a Comic-Conon, hogy remekül halad a szkripttel, már 20 oldallal elkészült, habár ez még csak a vázlat, ennek ellenére minden erejével arra összpontosít, hogy minőségi anyagot készítsen a rajongóknak (ígéret szép szó). Aki esetleg nem ismerné az X-Force nevet, azok számára eláruljuk, hogy hasonlóan a X-Men filmekhez, itt is csapatban özönlenek majd a mutánsok, azonban a 90-es évek elején indult X-Force képregény sokkal keményvonalasabb karakterekkel rendelkezik, mint például Cable, Deadpool, Psylocke, Domino, Sunspot, Cannonball, Warpath, Colossus vagy éppen Wolverine. Talán éppen ez fogja bevezetni az önálló Deadpool filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.