Hirdetés

Comic-Con 2013: Ma jelentik be a Batman rebootot és az Igazság Ligáját?

|

Könnyen megeshet, hogy a mai nap folyamán bejelentésre kerül a Batman reboot és az Igazság Ligája mozi is, ráadásul mindkettő 2015-ös dátummal. Lehetséges lenne?

Hirdetés

Mai dokumentumokból szivárgott ki állítólag az a hétpecsétes titok, hogy a Warner Bros. a mai Comic-Conos paneljénél bejelenti az egyelőre ismeretlen címmel és főszereplővel készülő Batman rebootot, ráadásul az Igazság Ligája mozit is, mindkettőt 2015-ös megjelenéssel. Hogy valóban elhigyjük a dokumentumok valódiságát, közzé tették azt is, hogy szintén szerepel benne az Ant-Man film 2015 novemberre datálva, illetve a Doboztrollok című animáció is, ami valóban készül. Ideje izgulni? A Warner Bros. és a Legendary Pictures panelje elméletileg ma este 8 óra körül rajtol, de a DC Comics is elemében lesz Superman 75. évfordulója alkalmából, szóval itt is könnyen megeshet a bejelentés. Ti mit gondoltok, valóban ezt tervezi már a Warner? Ha igen, itt leszünk és első kézből számolunk be a dolgokról!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.