Hirdetés

Comic-Con 2013 - Marc Webb elhintette a Baljós Hatos felbukkanását

|

A csodálatos Pókember 2-ben jó néhány kisebb-nagyobb közismert ellenség fog felbukkanni, ám a főgonosz szerepe Elektróé. Marc Webb rendező most elhintette, hogy kikre számíthatunk a következő epizódokban.

Hirdetés

A filmek mostantól abba az irányba haladnak, hogy megalapozzák a legnagyobb Pókember ellenes szervezetet, a Baljós Hatost, melyben a hálószövő legádázabb ellenségei gyűlnek össze. De, hogyan is vergődik össze a banda? Eredetileg Doktor Oktopusz szedte össze a rosszfiúkat, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak Pókemberrel. Mivel jelen esetben Oktopusz még nem tűnt fel és nem is hallottunk felőle, a rajongók a "haldokló" Norman Osbornt vetették fel lehetséges vezetőnek. Ez azonban korántsem biztos, főleg Marc Webb rendező legutóbbi nyilatkozata alapján: "És mi van a Gentlemannel? Gondolj csak a Gentlemanre. Csak úgy mondom. Számolj ezzel a kis aprósággal."  A Gentleman legelőször a Spider-Man: The Gathering of the Sinister Six című képregényben tűnt fel, ahol ő maga hívta össze a Baljós Hatost. Ezen füzetek alapján Peter szüleinek volt valami közük a Gentleman testvérének halálához, ezért bosszút esküdött Pókember ellen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.