Hirdetés

Comic-Con 2013 - Megvan a Spawn reboot főszereplője?

|

Hatalmas rajongótáborral rendelkezik még mindig Spawn, azonban a korábbi mozival ellentétben most valami nagyon minőségit szeretnének készíteni az illetékesek vele kapcsolatban.

Hirdetés

Korábban beszámoltunk már róla, hogy Spawn atyja, Todd McFarlane dolgozik a rebooton és leginkább egy alacsony költségvetésű, R-kategóriájú horroros alkotást szeretne összehozni, a legutóbb például Cuba Gooding Jr.-t hozták fel pletykaként a főszerepre. Szerencsére most a Comic-Con alatt Jamie Foxx bíztató nyilatkozatot tett, miszerint az álma válna valóra, ha eljátszhatná a Spawn reboot főszerepét (Mike Tyson életrajzi filmjének főszerepe mellett) és lehetőségeihez híven harcolni is fog ezért az álmáért. Több szemtanú is állította, hogy Todd McFarlane szintén ott volt a Comic-Conon, tehát lehetséges, hogy Foxx nyilatkozta nem véletlen, de ez már csak puszta találgatás. Lehetséges lenne, hogy Django és Electro után Spawn is Jamie Foxx lehet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.