Hirdetés

Comic-Con 2013 - Robotzsaru Promó

|

A tavalyi Comic-Conon elindították az első Robotzsaru rebootal foglalkozó hivatalos honlapot. Most ez az oldal új tartalmakkal bővült.

Hirdetés

Egy jó ideje már nem hallottunk az új Robotzsaru film felől, most azonban az OmiCorp.com-on új képek jelentek meg, valamint egy a céget reklámozó videó. Nemrégiben a film főszereplője Joel Kinnaman is nyilatkozott, és azt mondta, hogy nagy meglepetést fog okozni az új film: "Nagyszerű élmény volt. A jeleneteim felén Gary Oldmannel dolgozhattam, ami egy valóra vált álom számomra. A rendező nem egy szuperhős filmet akart csinálni, úgyhogy egy akció tragédiát hoztunk össze. Nagyon szomorú és izgalmas története lesz, megspékelve egy kis drámával....Ez a film meg fogja lepni az embereket." Ez eddig nem is hangzik rosszul, kíváncsian várjuk mit mutatnak majd San Diegoban. A képekért és a videóért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.