Hirdetés

Comic-Con 2013 - Thanos ott lesz a Galaxis Őrzőiben

|

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a Marvel paneljánál jelentette be az újságíróknak, hogy Thanos legközelebb a Galaxis Őrzői című filmben lesz látható.

Hirdetés

A Bosszúállók végén feltűnt főgonosz teljes bemutatkozására vár kis túlzással a fél vilég, hiszen a szuperhősökkel való összecsapása minden idők legepikusabb csatája lehet, ha Joss Whedon prezentálja nekünk. Erre azonban még várnunk kell, ugyanis a Bosszúállók 2 címe arra utal, hogy Ultron lesz a főellenség a második részben és nem Thanos. De akkor mi a helyzet vele? A Marvel Studios beszédes elnöke, Kevin Feige egy Comic-Conos interjúban ismerte el, hogy Thanos a Gurdians of the Galaxy-ben tér vissza, ő lesz a film főgonosza és a stúdiónak nagy tervei vannak vele. Feige ráadásul azt is megerősítette, hogy több Marveles filmben is feltűnik majd Thanos, de mindenképpen a Galaxis Őrzői lesz az első, tehát sem az Amerika Kapitány: A tél katonájában sem a Thor: Sötét világban nem találkozunk vele, ha Feige igazat mondott. 2014. augusztus elsején, a Galaxis Őrzői premierjekor viszont bizonyosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.