Hirdetés

Comic-Con 2013: Történelmi hősöket öltöztet sci-fi köntösbe a Dravn mozi

|

A Comic-Con 2013 során bejelentésre került, hogy vászonra költözik a Dravn is, amelyen már most minőségi stáb dolgozik és igazi nagy durranás lehet, ha megvalósul.

Hirdetés

A Dravn világa olyan mesterségesen felerősített, félisten szerű harcosokból és gonoszokból áll, akiket mindannyian ismerünk, hiszen köztük van többek között Akilez (Achilles), ROML (Rommel), Vlaad (Drakula) és J-Arc (Jeanne dArc) is. Az imént megnevezett harcosok ugyan külön időszakokban élnek, de ezek mind kapcsolódnak és kihatnak egymásra. A Földdel párhuzamos világon minden rendkívül rosszul alakult a történelem során és a megoldást egy fiatal lány, Britney jelentheti, aki egy haldokló sivatagi város szélén él egy lakókocsiban. A Dravn saga első filmje Britney sztoriját meséli el. Ami pedig a stábot illeti, a megvalósításért többek között a Stellar Labs (Hulk, Superman, X-Men) felel, Tom Sanders produceri felügyeletével, ami azonban fontosabb, az a megjelenítésért felelős csapat, James Knight (Avatar), Keith Thompson (Tűzgyűrű) vagy épp a koncepciós művész, Robert Prior (Buffy, Halálosabb Iramban). A Dravn világának elkészítésében egyébként a Weta segédkezik. panaszra tehát nem lehet okunk. A forgtás jövő év elején kezdődhet, premier valószínűleg 2015-ben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.