Hirdetés

Comic-Con 2013: Ultron már az Amerika Kapitány 2-ben beköszön?

|

Újabb fejlemények a Bosszúállók 2-vel, azaz a The Avengers: Age of Ultronnal kapcsolatban, ugyanis a főellenségnek szánt Ultron már a korábbi filmekben is felbukkanhat.

Hirdetés

Azt már megtudhattuk korábban, hogy Thanos-t legközelebb a Galaxis Őrzőiben láthatjuk, azonban arról nem volt tudomásunk, hogy a Bosszúállók 2 betervezett főgonoszával, Ultronnal mikor találkozhatunk először. Joe Russo, a film társrendezője a Comic-Con alatt elárulta, hogy az Amerika Kapitány: A tél katonája nagyon szoros kapcsolatban áll majd a The Avengers: Age of Ultronnal, sőt, egészen odáig ment, hogy ez a kapcsolat minden eddigi kapcsolatnál erősebb lesz, amik csak léteztek az eddigi Marvel filmek között. Azt is hozzátette még, hogy akár már az Amerika Kapitány: A tél katonája végén elkezdhetik megteremteni Ultront. Ti örülnétek annak, ha a Bosszúállók 2 előtti filmekben vezetnék be Ultront és az lenne a "nagy leszámolás"?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.