Hirdetés

Comic-Con 2013 - Videón a Batman/Superman film bejelentése

|

Sok pletyka látott már napvilágot a DC következő lépéseiről, és tegnap végre a Warner Bros. paneljénél megtörtént a nagy bejelentés.

Hirdetés

Zack Synder hatalmas tapsvihar közepette lépett fel a színpadra és bejelentette, hogy készítik az új Superman filmet. Aztán ő maga is feltette a kérdést, hogy: Oké Zack, de mi lesz benne? Erre felhívta a színpadra Harry Lennixet, ahogyan erről tegnap már beszámoltunk, és Az acélemberben Swanwick tábornokat alakító színész a következőt olvasta fel: "Szeretném, hogy emlékezz erre, Clark. Az elkövetkezendő években, minden magányos pillanatodban, az egyetlen emberre, aki legyőzött téged." Majd megjelent a felül látható logó amit hatalmas üdvrivalgás követett, ha nem hiszed kattints tovább és megnézheted a videót.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.