Hirdetés

Comic-Con 2013 - Videón a Godzilla iroda

|

Arról már beszámoltunk, hogy a Legendary Pictures egy egész épületet berendezett Godzillás utalásokkal, és elhozta San Diegoba Japánt.

Hirdetés

Arról is hallottunk, hogy van egy hátsó szoba, ahova a nézelődés után az embereket küldik. Itt közlik velük, hogy Amerika támadás alatt áll, majd be kell szállniuk egy liftbe. Erről készült most egy rejtett kamerás felvétel. Miután felérnek a liftel egy irodában találják magukat, kinnt zuhog az eső, és csak a súlyos lépteket lehet hallani a távolból. Aztán egyszer csak elsétál az épület előtt Godzilla. Fantasztikus és egy kicsit félelmetes élmény lehet, ezt élőben látni, de bennünket legalább ez a videó kárpótol, ami jelzem az első felvétel az új Godzilláról! Kattints tovább a folytatásért.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.