Hirdetés

Comic-Con 2014 - Dwayne Johnson lesz Shazam, de melyik?

|

Dwayne Johnson most gyakorlatilag megerősítette, hogy Shazamot fogja eljátszani a DC Univerzumban, de vajon Marvel Kapitány vagy Black Adam szerepét kapta meg?

Hirdetés

A WWE szupersztár és akcióhős a felül látható képet posztolta ki nemrégiben, azzal a szöveggel, hogy "Valaki érteni fogja..." Ebből legfeljebb azt értjük, hogy valóban Shazamként fogjuk látni a közeljövőben, ahogyan arra a hét elején már elég egyértelműen utalt is, de nagyon trükkösen a képen egyaránt szerepel Marvel Kapitány és Black Adam is, tehát még mindig nem tudunk semmit biztosra. Egyébként Johnson 2007 környékén már benne volt egy projektben, amiben saját bevallása szerint Black Adamet alakította volna, aki Marvel kapitány gonosz ősi egyiptomi elődje. Ha tényleg így lesz, akkor A Sziklát ne a hősök között keressük a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.