Hirdetés

Comic-Con: a SHIELD sorozat ott lesz, bejelentik a Bosszúállók 2 tagjait

|

Egyre csak bővül és bővül az idei Comic-Con felhozatala, most például az ABC ígéretes sorozatáról, a Marvels Agents of S.H.I.E.L.D.-ről derült ki, hogy ott lesz.

Hirdetés

Jó hír a rajongóknak, hogy nem csupán a Marvels Agents of SHIELD sorozat lesz jelen  rendezvényen, de kilátogat maga Joss Whedon is és a Marvel televíziós részlegének feje, Jeph Loeb is. A sorozat mellett természetesen nagy figyelmet fordítanak majd a Marvel többi filmjére, így a Thor 2, az Amerika Kapitány 2, valamint a Bosszúállók 2 is megkapja a rivaldafényt, utóbbival kapcsolatban érdekes hír, hogy állítólag Whedon itt fogja elárulni, hogy milyen szuperhős karakterekből fog állni a Bosszúállók 2 csapata. A Galaxis Őrzői egyértelmű, várunk egy Hangya meglepetést és ott lesz Clark Gregg is, csak senki ne nyúljon Lolához és minden rendben lesz. Mi minden történésről beszámolunk majd a Comic-Con alatt, tartsatok velünk július 18 és 21 között.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.