Hirdetés

Comic-Con: a végszó

|

Hölgyeim, uraim, és minden filmkedvelő látogató! Ez lett volna hát a 2010-es Comic-Con rendezvénye, reméljük elégedettek voltak a frissítésekkel, és rászolgáltunk a bizalmukra.

Hirdetés

 

Egy kis ideig még látható lesz jobb oldalt a rendezvény egyes hírei szépen sorban, hogy majd némi idő elteltével helyét felváltsa valami szintén fontos. A mai nap véget ért a 4 és fél napos világhírű összejövetel, és olyan alkotások képeivel, trailereivel, adataival futhattunk össze, mint a: Let Me In, Underworld, Resident Evil, Skyline, Priest, Green Hornet, Machete, Drive Angry 3D, Fűrész 3D, Sucker Punch, Battle: Los Angeles, Red, és még számtalan más projekt. Köszönjük, hogy velünk tartottak, a viszontlátásra! (Holnap még számíthat mindenki egy belevaló meglepetésre, de ez titok!)

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.