Hirdetés

Comic-Conra szánt karakterposzterek az I, Frankeinstenhez és A Hetedik fiúhoz

|

A San Diegoi eseményen nem csak az információk áradatában fuldokolhat az ember, de még poszterekkel is elhalmozzák a kilátogatókat. Mi pedig akik innen figyelünk legalább online megnézhetjük ezeket a mutatós képeket.

Hirdetés

Máris itt van jónéhány karakterposzter az Aaron Eckhart főszereplésével érkező modernizált szörny sztorihoz, az I, Frankeinsteinhez. Ha ez kevés lenne, akkor van még pár poszter A Hetedik fiúhoz is, melyben Jeff Bridges és Ben Barnes közösen egy boszorkány után erednek akit Julianne Moore alakít. A posztereken Alicia Vikander és Djimon Hounsou látható, valamint a harmadik pedig egy korábban már felfedett poszter, de aki esetleg lemardt róla annik itt van ismét Kit Harington. Míg az előbbi film jövő év január 24-én kerül a mozikba, addig az utóbbira egy kicsivel kevesebbet, január 17-ig kell várnunk. A poszterekért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.