Hirdetés

Coming of Rage - A Sikoly rendezőjének új horrorja

|

A horror műfaj két meghatározó alakja összedugta fejét és kiötlötték egy remek ötletet: Coming of Rage néven kell keresnünk a képregényt és hamarosan elkészül a filmváltozat is!

Hirdetés

Wes Craven (Sikoly részek, Rémálom az Elm Utcában, Sziklák szeme) és Steve Niles (A sötétség 30 napja, 30 nap éjszaka Sötét napok, F.E.A.R. 3) összeültek, majd megalkották a Coming of Rage képregény ötletét és jelen pillanatban arra törekszenek, hogy ne csak a mű, de a belőle készült filmváltozat is elkészüljön. A sztoriról jelenleg nem esett szó, de annyi bizonyos, hogy a Die Hard 4 producere, Arnold Rifkin minden erejével támogatja a tervezetet - természetesen produceri poszton. Hogy ki körmölheti le majd a forgatókönyvet, az jelenleg még szervezés alatt áll, hiszen maga az öt részes alapanyag (a képregény) is csupán 2013-ban kerül kiadásra a Liquid Comics finanszírozásában. Nem lennénk meglepve, ha vérgőzös horrort kapnánk a két úriember kezei közül!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.