Hirdetés

Common beszélt a John Wick 2-beli karakteréről

|

Hirdetés

A John Wick második része azon filmek közé tartozik, amelyet lelkesen várunk és amelynek kapcsán a híreket olvasva mindig egyre izgatottabbak leszünk. Hiszen szemtanúi lehetünk végre nem csak annak, hogy Keanu Reeves John Wick bőrébe bújva újabb emberkék fejébe röpít golyókat, de például annak is, hogy Keanu Reeves a zenész/színész Commonnal méri össze erejét és harci tudását. Common - aki hősünk ellenlábasát alakítja - egy interjúban a következőt nyilatkozta arról, hogy miként is látja ő saját karakterét és azt, hogy miként viszonyul a főszereplő, John Wick-hez:

Az én karakterem sokkal inkább riválisa, semmint ellensége John Wick-nek. Ugyanabból a szövetből vannak varrva. Harcosok egyazon típusából származnak.
Common karaktere tehát előre láthatólag nem azzal fogja kivívni Wick haragját, hogy megöli egy újabb háziállatát, hanem a szavaiból ítélve inkább egyfajta Banderas-Stallone rivalizálásra számítanék a Bérgyilkosokból, melyben a két főszereplő hiába áll egyazon oldalon, hiába mindketten gyilkosok, két ekkora profi az élet törvényszerűségéből fakadóan képtelen megélni úgy, hogy ugyanazt a levegőt szívják. És úgy istenigazából az sem ártana, ha a folytatásban lenne valaki (mondjuk épp Common), aki rendesen megizzasztja hősünket és igazi, nagybetűs ellenfelévé válik neki - akiről elhisszük, hogy komoly veszélyt jelent rá nézve.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.