Hirdetés

Con Air: A fegyencjárat - Simon West folytatná!

|

Simon West következő akciója a Jason Statham főszereplésével berobbanó Mestergyilkos lesz, mely film egyik promóciós állomásán a rendező meglepő, de szükséges kijelentést tett.

Hirdetés

West azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy nagyon szívesen elkészítené a 97-es akció-klasszikusa, a Con Air második részét, természetesen az eredeti szerelőgárdával, nélkülük sehogy. West célja, hogy először felkeresi Nicolas Cage-et, akit meggyőzve már könnyebb dolga lesz a többiekkel, hiszen már ketten állnak már a projekt mögött a régi csapatból. De kikből is állnak a többiek? Meg kell győzniük még John Malkovich-ot (készülő projektek: Red 2, Broken City, Transformers 3), John Cusack-et (készülő projektek: The Factory, The Raven), Steve Buscemi-t (Boardwalk Empire, On the Road, Rampart), Ving Rhames-t (Soldiers of Fortune, Silver Cord, The River Sorrow) és Danny Trejo-t (Kémkölykök 4, Tarantula, Ambition) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.