Hirdetés

Con Man - Új sorozat a Firefly színészeitől

|

Hirdetés

A mai napig fájó pont a Firefly rajongóknál, hogy mindössze 14 epizód után elkaszálták kedvenc sorozatukat 2003-ban, azonban némi megnyugvást hozhat számukra a hír, miszerint a Firefly főbb sztárjai a közösség segítségével hamarosan egy új webszériát készítenek el. Nathan Fillion és Alan Tudyk pár napja 425 ezer dollárt kértek az Indiegogo kampányuk képében, amelyből elkészítenék a Con Man névre keresztelt projektet. Ez tulajdonképpen a saját  életükről szól, ugyanis a széria főhősei egykor egy sci-fi sorozatban, a fiktív Spectrumban játszottak kapitányként és pilótaként, azonban a sorozatot elkaszálták. Míg Wray Nerely (Tudyk) azért küzd, hogy feltörjön, addig egykori társa, Jack Moore (Fillion) felkapott sztárrá válik. A show Wray sorsát követi, ahogy különböző Con-okra és rendezvényekre, továbbá képregényboltokba jár, ahol megtanulja szeretni és elfogadni a rajongókat. https://www.youtube.com/watch?v=byPL5XIvtZc A közösségi kalapozás olyannyira jól sikerült, hogy már 1,7 milliónál tart a számláló és még 28 nap hátravan a lejáratig, így biztosan további epizódokra is számíthatnak majd az érdeklődők. A Con Man-ben természetesen rengeteg vendégszereplő lesz, többek között olyanok, mint az egykori Firefly társak (Sean Maher, Gina Torres, a Galaxis őrzői rendezője (James Gunn), Seth Green, Felicia Day és Amy Acker, de további meglepetésekre is lehet számítani. A széria írását és rendezését az egyik főszereplő, Alan Tudyk vállalta magára, míg a produceri teendőket PJ Haarsma mellett maga Fillion látja el. A premier valamikor a nyáron várható a Vimeo-n.

20150309181211-Con_Man_Poster-new
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.