Hirdetés

Conan 2 - Jason Momoa, mint főszereplő és író?

|

Meglepő kijelentést tett a Trónok harca keresett sztárja: Jason Momoa bejelentette, hogy ha zöld lámpát kap a Conan folytatása az nem más forgatókönyv alapján készül majd, mint amit ő vetett papírra!

Hirdetés

A további Conan filmek természetesen nagyban függnek attók, hogy a szeptember elsejei 3D-s premierkor siker övezi-e a barbárt, vagy gyászosan kullognia kell a többi projekt mögött és soha többet nem élvezhetjük újra Momoa kalandjait. Az úriember nagyon boldog a lehetőség miatt és elárulta egy interjú során, hogy ha jól nyit a projekt, akkor bizony elkészül a Conan 2 is, ráadásul az ő szkriptjével, amit részben saját kútfőből írt, részben ihletett merített Robert E. Howard műveiből. Annyi biztosra vehető, hogy a színész sokkal több mitológiai lényt szeretne viszont látni a folytatásban, de nyilván még az elviselető mennyiség határain belül. Szeptember elseje már nincs is olyan messze, nemdebár?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.