Hirdetés

Conan, a barbár sorozaton dolgozik az Amazon

|

Az Amazon komolyan veszi a versenyt a Netflixel szemben.

Hirdetés

Miután az új Conan, a barbár film éveken át gyötrődött a fejlesztési pokolban az Amazon most előlépett, hogy megoldást kínáljon a franchise számára. A cég streaming vonala minden erejével azon van, hogy megteremtse a következő Trónok harcát és a Conan, a barbár sorozat változata talán pont ez lehet.

Hirdetés

Az Amazon szándékai már akkor jól láthatóak voltak, amikor tavaly megvásárolták a Gyűrűk Ura sorozatos jogait, hozzáteszem nem kis pénzért. Ez az egy tulajdon azonban látszólag nem volt elég számukra és máris egy újdonságra tették rá a kezüket, ami reményeik szerint bomba biztos alapot ad majd az üzletüknek. A Conan sorozatot a Colony társalkotója, Ryan Condal és a Fargo producere, Warren Littlefield hozzák majd el. A projekthez továbbá már megszerezték maguknak a több Trónok harca epizódot rendező Miguel Sapochnikot is, ami szépen tükrözi azt az célt, amit meg szeretnének ütni.

Condal szándéka az, hogy elmesélje a karakterek eredetét, szorosan megmaradva Robert E. Howard sztorija mellett. Ezt bizonyára sok rajongó örömmel hallja, főleg a Jason Momoa féle legutóbbi film után. Persze így Arnold Schwarzenegger visszatérése valószínűleg meghiúsul, de mivel a folytatás amúgy sem haladt sehová, ez vélhetőleg amúgy sem történt volna meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.