Hirdetés

Concussion trailer - Will Smith nekimegy az NFL-nek

|

Hirdetés

Nem akármilyen drámai hangvételű trailer érkezett Will Smith legújabb filmjéből, a Concussionből (Agyrázkódás), melyben Dr. Bennet Omalu (Will Smith) az NFL, azaz a profi amerikai futball-liga biztonságosságát kérdőjelezi meg. Az igaz történeten alapuló filmben többek között Alec Baldwin, Luke Wilson, David Morse és Albert Brooks is szerepel. Peter Landesman rendezi a Concussiont, akitől eddig csupán a Félelmetes nap című drámát láthattuk. https://www.youtube.com/watch?v=F1iHMbKtfOk A Concussion decemberben támadja meg a kinti mozikat, amivel valószínűleg megalapozza, hogy a 2016. február 7-én megrendezésre kerülő, 50. Super Bowl nézettségi rekordot döntsön, hiszen ezzel a filmmel olyan közegeket is megtalál a sportág, akiket amúgy hidegen hagy a modern kori gladiátorok küzdelme. A ti érdeklődéseteket felkeltette a Concussion?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.