Hirdetés

Constantine az Arrow-ban?

|

Hirdetés

Nemrég az NBC bejelentette, hogy nem kér többet a Constantine-ból. A készítők ebbe nem akartak beletörődni és mint sok más esetben megpróbálták eladni máshova, egyik lehetőségként a CW csatorna merült fel, hisz ott amúgy is futnak DC sorozatok (a Warner Bros. forgalmazásában, akárcsak a Constantine). Az Arrow 3. évadában már bemutatták a Lazarus vermet, ami Constantine-nal is összefüggésbe hozható a képregényekben, akárcsak a feltámadás téma. Egy interjúban pedig újra feldobták a kérdést, hogy akkor pontosan mi is a helyzet, mert már volt róla pletyka, hogy ugyan a sorozatnak kampec, de Matt Ryan Constantine szerepében esetleg feltűnhet az Arrow-ban. Ez volt a válasza Wendy Mericle-nek (Arrow excutive producer) az IGN interjújában:

Igen, tényleg meg akarjuk csinálni. Már egy ideje beszélgetünk erről a DC-vel, igazából csak pár politikai dolog és a színész időbeosztása áll az útjában. Megpróbáljuk összehozni, de nem tudjuk száz százalékig megigérni, hogy meg is fog valósulni.
"Szorítunk érte" - osztotta meg Stephen Amell (Oliver Queen). Mericle még hozzátette:
Viszont optimisták vagyunk és nagyon szeretnénk, hogy Constantine részese legyen az Arrow világának.
Itt a teljes interjú, ha valakit érdekel. Sok más dolgot is megemlítenek még a 4. évaddal kapcsolatban: https://www.youtube.com/watch?v=djLLYvAA8gA  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.