Hirdetés

Egész estés animációs filmet kap Constantine

|

A cikkben egy előzetest is megnézhettek hozzá.

Hirdetés

A több évvel ezelőtt nem várt hirtelenséggel elkaszált Constantine óta a The CW csatorna (ahol többek között az Arrowverzum sorozatai futnak) nem hagyta veszni Matt Ryan rajongó kedvenccé vált démonvadászát, ugyanis néhány vendégeskedést követően állandó szereplővé tették A holnap legendái hamarosan induló negyedik évadában, valamint útjára indítottak egy animációs sorozatot is Constantine: City of Demons címen - a részenkénti formátum helyett végül egy felnőtteknek szóló, egész estés film mellett döntöttek a készítők ugyanezen cím alatt.  

Hirdetés

A filmet Doug Murphy (Scooby-Doo and the Gourmet Ghost) rendezte J.M. DeMatteis (Batman: Az elfajzott) forgatókönyve alapján, producerként David S. Goyer és Greg Berlanti közreműködésével. Az R-besorolású, kilencven perc hosszúságú animációban természetesen Matt Ryan szólaltatja meg a címszereplőt.

A City of Demons első öt epizódja már megjelent korábban a CW Seed kínálatában, és a film első harmadát is ezek fogják kitenni, amit majd egy teljes órányi vadonatúj anyag követ, a készítők ígérete szerint vért és brutalitást kicsit sem mellőzve. A házimozis megjelenéshez extra tartalmak is járnak, mint például egy felvétel a film WonderCon 2018 paneljéről és egy videó, amely részletesen bemutatja John Constantine képességeit.

A film október 9-én válik elérhetővé az Egyesült Államokban korongos és digitálisan letölthető formátumokban, és amíg mi a hazai megjelenés részleteire várunk, addig is nézzétek meg az első kedvcsinálót:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.