Hirdetés

Constantine csak rossz helyen volt?

|

Hirdetés

Kevés új sorozat kap ekkora figyelmet a kaszálása után, mint a Constantine. Persze ennek legfőképp az az oka, hogy bár a széria nem kapott több lehetőséget, a főszereplő igen. Matt Ryan, John Constantine szerepelni fog az Arrow 4. évadának 5. részében, ami két hét múlva (november 4.) esedékes és a Haunted címet kapta. Nem csak itthon, de Amerikában is két igen hangos csoport feszül egymásnak. Van akik, alig várják, hogy a démonűző megjelenjen Oliver mellett, amire a Lazarus verem miatt lesz szükség (már el is kezdtek felvezetni a szálat). A másik oldal viszont továbbra is kiáll mellette, hogy Johnnak semmi keresnivalója egy sorozatban, ahol a természetfeletti csak említés szinten van jelen a történetben. Ahogy elnézem, attól függ, hogy ki melyik oldalon áll, hogy ki ismeri a képregényeket és ki az, aki csak a sorozatot szereti. Itt nem lehet igazságot tenni, főleg addig nem, amíg nem láttuk a részt. Biztos könnyebb dolgunk lenne, ha John megmaradt volna a saját sötét világában. David Goyer, a sorozat készítője, szerint ennek nem a minőség volt az oka, hanem sokkal inkább az idő és a hely.

Ha egy sima kábelcsatornán ment volna, még mindg a képernyőn lenne.
Elképzelni is fáj, milyen király lett volna, ha John Constantine annyit káromkodik, amennyi csak jólesik neki és a cigit sem kell mindenféle trükökkel belecsempészni valahogy a kezébe. Goyer továbbra is biztos benne, ha kicsit nyitottabbak lettek volna a kábelesek, akkor most is a sorozaton dolgozhatna és Matt Ryan a valaha volt legjobb döntésük a szériával kapcsolatban.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.