Hirdetés

Constantine folytatás igen, Legenda vagyok előzmény nem!

|

Francis Lawrence 2005-ben hozta össze a Constantine-t, majd két évvel később a Legenda vagyok-kal próbált minket a képernyők elé szegezni - ezúttal a filmek jövőjéről nyilatkozik!

Hirdetés

Sokan bizonyára felsóhajtanak majd - egyesek örömükben, mások szomorúságukban és olyan is lesz, akinek egyik szeme sír, a másik nevet. Mindezt abból szűröm le, amit Francis Lawrence, a Constantine és Legenda vagyok rendezője mondott az MTV egyik riporterének. Kérdeztők őt a démonvadász folytatásának állapotáról és arról is, hogy megláthatjuk-e Will Smith karakterét még a vírus kialakulása előtt a Legenda vagyok előzményben. Lawrence a Constantine 2-vel kezdte mondandóját: "Igazi kultusz szerveződött köré" - mondta. "Jó lenne kitalálni neki egy folytatást, egy sötétebb és ijesztőbb verziót. Meg kell próbálni az R besorolást, ezt szeretném elérni." Keanu Reeves második nekifutása tehát rendben van, de sajnos a Legenda vagyok előzmény nem kapott ilyen bíztató szavakat: "Nem, nem hiszem, hogy valaha is el fog készülni". A mihez tartás végett, a Constantine 100 millióból készült és 230-at kaszált végül, a Legenda vagyok 150-ből hegesztődött és 585-öt termelt... logikus lenne mindkettőt folytatni, nem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.