Hirdetés

Constantine főszereplő lehet a Legends of Tomorrow 2. évadában?

|

Hirdetés

Jövő héten, pontosabban december 1-jén és 2-án kerül bemutatásra A zöld íjász (Arrow) és a The Flash sorozatok crossover epizódjai, amit már minden rajongó biztosan tűkön ülve vár, ugyanis ismét összefog a Team Arrow és a Team Flash, hogy legyőzzenek egy közös ellenséget. A pikantériája az egésznek viszont az, hogy ez a 2 rész vezeti majd fel a két hónap múlva érkező spin-offot, a Legends of Tomorrow-ot, amelyben (csakúgy, mint ebben a két részben) a főgonosz a halhatatlan Vandale Savage lesz. Most erről a mini sorozatról érkezett egy új pletyka, amiből kiderül, hogy a CW fontolgatja John Constantine visszahívását, aki főszerepet kaphatna, ha a csatorna berendelne egy esetleges második etapot. A meg nem erősített hír szerint a CW radikálisan változtatná a főszereplő csapat tagjait minden egyes szezonban. Ez a modell nem lenne egyedi, ugyanis a Justice League Unlimited c. animációs sorozatnál is így cserélgették a szereplőket, csak úgy, mint a legtöbb antológia sorozatban is ez a bevett szokás (pl.: Fargo, True Detective stb.). Így kerülne a képbe Matt Ryan, mint John Constantine, de rajta kívül még a Vámpírnaplókból (Vampire Diaries) ismert Steven R. McQueent is kinézték egy eddig meghatározatlan szerepre. Ugyanakkor a pletykához még aznap kiadtak egy frissítést egy másik forrásra hivatkozva, amely azt állítja, hogy a Legends of Tomorrow nem kap a második évadot, ugyanis már magában ezt a 13 részt is rettentően drága volt elkészíteni, viszont miután véget érne a spin-off, egy másik új sorozat kerülne a helyére. Egyenlőre halvány fogalmunk sincs, mivel tervezik (ha egyáltalán tervezik) helyettesíteni a mini-sorozatot, de várjuk még ki a végét. A Legends of Tomorrow 2016. január 21-én debütál. Mit gondoltok, Ti szívesen látnátok Matt Ryant ismét Constantine szerepében a Legendák oldalán? Amikor már a hősök sem elegendőek… a világnak legendákra van szüksége. Rip Hunter (Arthur Darvill) a jövőből érkezett, azzal a szándékkal, hogy összeverbuváljon egy csapatot hősökből és bűnözőkből, akik megpróbálják megállítani a megállíthatatlant. Nem csak a bolygó, hanem maga az idő is veszélybe kerül. Vajon képes lesz ez a szedett-vedett alakulat felvenni a harcot egy ilyen hatalmas ellenféllel szemben? Főbb szerepekben Victor Garber (Firestom); Brandon Routh (ATOM); Arthur Darvill (Rip Hunter); Caity Lotz (White Canary); Dominic Purcell (Heat Wave) és Wentworth Miller (Captain Cold).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.