Hirdetés

Constantine karakteréről forgatna filmet a Doctor Strange rendezője

|

Mindenképpen kézenfekvő választás lenne.

Hirdetés

Hamarosan kamerák elé áll a Doctor Strange folytatása, de az első részt rendező Scott Derrickson nélkül, aki alkotói nézeteltérésekre hivatkozva januárban hagyta ott a produkciót. Most, hogy direktori minőségben már nincs elkötelezve a Marvel stúdió felé, megkérdezték tőle Twitteren, hogy készítene-e egy A sötét Igazság Ligája filmet a konkurens Warner/DC páros égisze alatt, azonban a rendező más irányba vitte el a válaszadást.

Hirdetés

"Constantine-t rendeznék."

Derrickson tehát egy természetfeletti áthallásokban gazdag mágus után egy másik természetfeletti áthallásokban gazdag mágussal foglalkozna, ami a korábbi horrorfilmes munkái (Sinister, Ördögűzés Emily Rose üdvéért) révén egészen kézenfekvő választás lenne a számára - és mivel a láncdohányos, nagyivó mágus és kalandor John Constantine karaktere egyre nagyobb népszerűségnek örvend a különböző médiumokban (a képregény alapján már egy Keanu Reeves-film és egy tévésorozat is készült, a különféle animációs produkciókat nem is említve), feltételezhetően a rajongók sem mondanának nemet egy ilyen elképzelésre.

Mindazonáltal akár Derricksonnal, akár nélküle, egy felnőtteknek szóló Constantine egyébként is beleillene a DC Moziverzum aktuális irányvonalába, ahol egyre bátrabban alkalmazzák a magasabb korhatárt, ha az adott karakter vagy forgatókönyv megkívánja. A Joker után a Harley Quinn-film is R-besorolással került a mozikba, a következő a sorban a James Gunn-féle The Suicide Squad lesz, és nem elképzelhetetlen, hogy végül a The Batman is hasonló bánásmódban részesül. Constantine valóban előkészíthetné A sötét Igazság Ligáját (ha már az eredeti Igazságliga beállt a földbe), ami eredményes franchise lehetne a későbbiekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.