Hirdetés

Coolio majdnem Batman egyik leghíresebb ellenlábasa lett

|

Mindeközben, egy alternatív filmes Batman-univerzumban...

Hirdetés

A kilencvenes évek egyik sikeres rap-zenésze, Coolio egy nemrég adott interjúban nyilatkozott Joel Schumacher Batman és Robin című camp-klasszikusában betöltött szerepéről és arról, hogy <dobpergés> milyen szerep lett neki ígérve az el nem készült folytatásban!

Hirdetés

Biztosan mindannyian emlékszünk a zenész teljesen jelentéktelen cameójára Schumacher filmjéből, de ha mégsem, igazából az sem baj: akár egy statiszta is lehetett volna. Mindenesetre egy, a sztár által adott interjúból kiderült, hogy bár nem jött ki túl jól magával a rendezővel és nem fűlt a foga ahhoz, hogy egy ilyen nyúlfaroknyi felbukkanást elvállaljon, tartotta benne a lelket az, hogy majd a folytatásban nagyobb szerephez jut. A tervek szerint ugyanis nem mást, mint a Batman kezdődik-ben Cillian Murphy által életre keltett Scarecrow-t játszhatta volna egy olyan Batman-filmben, amely egy kalap alá vette volna mind a Burton-, mind a Schumacher-féle Batverzumot. Ami annyit tesz, hogy Scarecrow összeszűrte volna a levet Harley Quinnel (aki itt a Jack Nicholson-féle Joker lánya lett volna) annak reményében, hogy azt a nyamvadt bőregeret őrületbe kergessék és az Arkham-ba zárassák. A hallucinogén szerek hatása alatt álló igazság védelmezője pedig megküzdött volna a régi ellenfelekkel - a Michelle Pfeiffer által megszemélyesített Macskanővel, Tommy Lee Jones Kétarcújával, Danny De Vito Pingvinjével, és a többi...Azt hiszem, érthető a helyzet. Igazi össznépi sztárkavalkád lett volna, sok-sok denevérpofonnal, neonnal és büntető egysorossal - mindez persze csak jelen sorok írójának a prekoncepciói, nem elképzelhetetlen, hogy a Batman és Robin után visszafogta volna magát a rendező és komolyabbra vette volna a figurát.

További érdekesség - és ezt már nem Coolio-tól tudjuk -, hogy Schumacher már a Mindörökké Batman után szeretett volna egy sokkal sötétebb hangvételű Batman-t forgatni, de szerinte sem a stúdió, sem pedig az akkori közönség nem volt készen erre. Pedig Nicolas Cage-et is megkörnyékezte Scarecrow szerepével. Ó, azok a dugába dőlt tervek...Ezekről a legszebb ábrándozni így utólag...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.