Hirdetés

Coppola megbánta A keresztapa folytatásait

|

A The Daily Mail-nek sikerült legújabb Twixt című filmjével kapcsolatban interjút készíteni a legendás rendezővel, aki a rajongók és az újságírók számára is meglepő kijelentést tett.

Hirdetés

A világhírű direktor Keresztapa trilógiáját rengetegen istenítik, az első kettő rész sokszor szerepel a valaha forgatott legjobb projektek címkével minden magára valamicskét is adó médiában, de Coppola nem teljesen ért egyet mindezzel. A Keresztapa első része 11 Oscar-díj jelölést kapott, amiből hármat vihetett haza (legjobb film, legjobb férfi főszereplő, legjobb forgatókönyv), a második rész szintén 11 jelöléséből hatot kamatoztatott (legjobb férfi mellékszereplő, legjobb rendező, legjobb filmzene, legjobb film, legjobb forgatókönyv és legjobb látványtervező), míg a harmadik már csak 7 jelölést és két Arany Málna díjat zsebelt be. Coppola szerint visszagondolva utóbbi kettőt nem kellett volna leforgatnia, hanem meg kellett volna állnia az elsőnél és abbahagyni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.