Hirdetés

Coulson él? Fury hazudott?

|

Miután Coulson ügynököt megölték a Bosszúállókban, sokan kíváncsiak arra, hogy fog visszatérni a Marvel S.H.I.E.L.D. sorozatába. Spoiler veszély következik.

Hirdetés

Először is, Kevin Feige tavaly azt mondta, hogy filmet akarnak készíteni magáról a S.H.I.E.L.D.-ről is, de inkább úgy döntöttek, hogy sorozat lesz belőle, amiben Clark Gregg is helyet kap. A kérdés az, hogy miképp lesz benne a sorozatban? Clark Gregg elmondta, hogy Coulson nem halt meg, ezt csupán Fury mondta a hősöknek, hogy motiválja őket és egy csapatként harcoljanak Loki és a Chitaurik ellen. Coulsonnak vissza kellett tartania a lélegzetét a csel részeként, míg Nick elvitte őt egy másik helyre. Valószínűleg, amikor a dolgok elhalkulnak, akkor újra vissza veszi szolgálatba. (Ezek szerint ez azt jelenti, hogy a cselt ők ketten, ott helyben találták ki?) A sorozatban (elvileg) a Bosszúállók nem fognak szerepelni, mivel az ügynököké lesz a főszerep, de Maria Hill fel fog bukkan néhány alkalommal. Örülünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.