Hirdetés

Counterpart - Sorozat a Kódjátszma rendezőjétől

|

Hirdetés

Bár már szinte mindenki valamilyen sorozat készítésébe kezd, azért vannak olyan kiemelkedő ötletek, amiktől azonnal megindul egy filmkedvelő nyálelválasztása: ilyen a Kódjátszma rendezőjének új szériája, a Counterpart koncepciója is, amellyel kapcsolatban a ti érdeklődési faktorotok is tovább nő majd, ha meghalljátok, hogy a zseniális J.K. Simmons írt alá a főszerepre. A Deadline jelentette, hogy a Whiplash Oscar-díjas színésze, J.K. Simmons csatlakozott a Starz csatornára szánt természetfeletti-thriller széria, a Counterpart élére, amelynek első és második epizódját is a Kódjátszmát jegyző Morten Tyldum készíti. Egyelőre nem tudni, hogy a Starz hány epizódot rendelt be a sorozatból (állítólag két évadot szeretnének, mint a Patrick Stewart nevével fémjelzett Blunt Talk-ból), de a show jellemzése szerint egy természetfeletti csavarral megfűszerezett kémthrillerre számíthatunk, amelyben Simmons egy Howard Silk névre keresztelt karaktert alakít. Silk egy bürokratikus ENSZ-ügynökség egyik fogaskereke, aki éppen sajnálattal teli életének végső fordulópontjához ér, amikor felfedezi, hogy az ügynökség egy hatalmas titkot rejteget, egy párhuzamos dimenzióval való kereszteződést. Howarddal és az ő másik dimenzióbeli megfelelőjével, Prime-mal a középpontban a Counterpart olyan témákkal foglalkozik, mint az identitás, az idealizmus, a "mi lenne, ha" és az elveszett szerelem. A forgatókönyvet Jason Marks (Street Fighter: Chun-Li legendája, The Jungle Book) körmölte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.