Hirdetés

Chris Pratt ígéri, még láthatjuk a Cowboy Ninja Viking filmet

|

A Galaxis őrzői Űrlordja elárulta, hogy a közvélemény által kifulladt projektnek titulált Cowboy Ninja Viking képregényfilm nagyon is mozikba kerül majd.

Hirdetés

A képregényfilm egy abszolút domináns zsánerré nőtte ki magát, az utóbbi 15 év alatt, így nem meglepő, ha manapság egy frissen mozikba érkező filmről kiderül, hogy korábban képes illusztrációkkal ellátott regényként indult. A többség a képregényfilm hallatán egyből a Marvel vagy a Detective Comics (DC) egyik szuperhősének legújabb univerzumépítő kalandjára gondolna, de vannak kivételek is, amelyek nem ebbe a sodorvonalba tartoznak. Ilyen például az idén nyáron mozikba kerülő Valerian és az ezer bolygó városa vagy például az utóbbi években akció közben eltűntnek nyilvánított Cowboy Ninja Viking is, amely most úgy tűnik nagyon is életben van. Legalábbis Chris Pratt szerint.

Hirdetés

A Cowboy Ninja Viking legelőször képregényként indult az Image Comics kiadásában - ennek a kiadónak köszönhetjük a Spawn-t vagy az utóbbi évek nagy durranását a The Walking Dead-et is -, később a Disney vette meg a jogokat 2010-ben és a Zombieland írópárosára Paul Wernickre és Rhett Reese-re bízta a forgatókönyvet, de végül a stúdió túladott a jogokon, mivel két év után zsákutcának titulálta a fejlesztést. A jogokat a Universal vette meg és Marc Forstert a Z világháború rendezőjét szerették volna a rendezőiszékbe, utána pedig a John Wick rendezőpárosával, David Leitch-el és Chad Stahelskivel folytattak tárgyalásokat, de erről sem derült ki semmilyen konkrétum végül.

A film egyedüli biztos pontja Chris Pratt akit még 2014 választottak meg a film főszerepére és azóta sem engedte a projektet, sőt egy nagyon is bizakodó nyilatkozatot adott a rendkívül csendesen készülgető adaptációról.

Jelenleg nincs rendezőnk. De nemsoká összefog állni, ezen dolgozunk. Éppen rendezőkkel tárgyalunk.

A képregény története egy zsoldosról, Duncanről szólt - a készülő filmben Chris Pratt fogja megformálni -, akinek az elméje három részre: egy cowboy, egy ninja és egy viking személyiségére szakadt. Duncan egy olyan titkos kormányszövetkezet tagja volt, amely hasadt elméjű emberekre vadászott, hogy azoknak különféle személyiségeit egyenként kiképezzék. Miután a programot megszűntették Duncan elhatározta, hogy felkeresi és megöli a törvényenkívülivé vált hármasként nevezett ügynököket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.