Hirdetés

Premierdátumot kapott a Chris Pratt fémjelezte Cowboy Ninja Viking

|

Az Universal végre időpontot is társított a régóta tervezett Cowboy Ninja Viking képregényfilmhez.

Hirdetés

Oly sok idő után végre életjelet adott magáról a régóta tervezett Cowboy Ninja Viking. Az Image Comics kiadásában indult képregény - ennek a kiadónak köszönhetjük a Spawn-t és a The Walking Dead-et is - megfilmesítési jogait először a Disney vette meg 2010-ben, ám végül a stúdió túladott a jogokon, mivel két év után zsákutcának titulálta a fejlesztést. Ekkor csapott le rá a Universal, akik 2014-ben be is jelentették, hogy leszerződtették a főszerepbe Chris Prattet.

Hirdetés

Azóta azonban csend honolt a film elkészülését illetően. Sokan már el is temették a projektet, most azonban a stúdió bejelentette, hogy 2019. június 28-án érkezik a film, amikor is az eddig cím nélküli Transformers 6-tal kell majd felvennie a versenyt a pénztáraknál.

A történet egyébként egy zsoldosról, Duncanről (Chris Pratt) szól, akinek az elméje három részre: egy cowboy, egy ninja és egy viking személyiségére szakadt. Duncan egy olyan titkos kormányszövetkezet tagja, amely hasadt elméjű emberekre vadászott, hogy azoknak különféle személyiségeit egyenként kiképezzék. Miután a programot megszüntették Duncan elhatározta, hogy felkeresi és megöli a törvényen kívülivé vált hármasként nevezett ügynököket.

A forgatókönyvért a Zombieland írópárosa, Paul Wernick és Rhett Reese felel, ám a rendező kiléte továbbra sem ismert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.