Hirdetés

Coyote vs. Acme - a prérifarkas végre begurul

|

A Bolondos dallamok kedvelt prérifarkasa megelégelte, hogy a kengyelfutó gyalogkakukk üldözése közben elromlik minden kütyüje és az ACME ellen fordul.

Hirdetés

Megszámolni sem tudjuk, hogy kedvenc prérifarkasunk hányszor vallott csúfos kudarcot, miközben változatosabbnál változatosabb módszereket eszelt ki arra, hogy elkapja az irritáló kengyelfutó gyalogkakukkot, csakhogy önnön bénasága mellett nagyban hátráltatja törekvéseit az a tény is, hogy az ACME gyártól beszerzett eszközök folyamatosan felmondják a szolgálatot. 

Hirdetés

A Deadline információi szerint a prérifarkas (eredeti nevén Wile E. Coyote) a Looney Tunes, avagy Bolondos dallamok 1948-as elindulása óta üldözi a szárnyast, azonban most a hibás kütyüket küldő ACME ellen fordul az új, Coyote vs. ACME című filmben. A forgatókönyvön a Silberman-testvérek (Felhőtlen Philadelphia, Deadbeat, Mexifornia, Living Biblically) dolgoznak, de a rendező még nem ismert, ahogyan azt sem tudni, hogy a projekt teljesen animált lesz, avagy félig animált, félig élőszereplős (mint a Brendan Fraser nevével fémjelzett, 2003-as Bolondos dallamok - Újra bevetésen). 

2014-ben egyébként még Steve Carellt szemelték ki egy ACME-témájú filmhez, ami a Looney Tunes világában kapott volna helyet, ám az a projekt eltűnt a süllyesztőben. Hogy esetleg van-e valami köze a mostani tervezethez és ezáltal Carell még mindig érdeklődik-e a dolog iránt, arról nincsenek információink.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.