Hirdetés

Crank 3 - Lenni vagy nem lenni?

|

A feláldozhatók folytatásának promóciója közben megkérdezték Jason Statham urat, hogy kommentálja a Crank 3 jövő évi forgatásának hírét.

Hirdetés

Jason Statham sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta a pletykákat, miszerint jövőre már forgatni kezdenék a Crank harmadik részét, ugyanis még ő sem hallott semmit a harmadik epizód részleteiről. "Szeretem ezt a két srácot [Mark Neveldine és Brian Taylor rendezőket], de még nem láttam a szkriptet és a részletekről sem hallottam. Ennek ellenére nem tudnék nekik nemet mondani..." magyarázta. Amikor azt kérdezték tőle, hogy szeretne-e egy új Crank filmet, Statham lelkesen válaszolt: "Természetesen!". Ha a realitás talaján maradunk, valószínűleg soha nem lesz szerencsénk a harmadik fejezethez, maximum csak DVD-re szánt kiadásban, hiszen a 20 millióból készült "Magas feszültség" alcímű rész mindösszesen 34-et szedett össze világszerte. Arról már nem is beszélve, hogy A szellemlovas folytatása láttán a stúdió remélhetőleg soha nem engedi a Neveldine-Taylor párost rendezői szék közelébe...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.