Hirdetés

Creed - Az első hivatalos fotó a Rocky spin-offról

|

Hirdetés

Sylvester Stallone az Instagramján megosztotta velünk a Warner Bros. és az MGM berkeiben formálódó Rocky mellékszál, a Creed első hivatalos látnivalóját saját magával a középpontban. Persze a film nem róla fog szólni, ő csak asszisztál majd ahhoz, hogy Apollo Creed fia, Adonis világbajnok bokszoló legyen. Creed meghalt, mielőtt a fiú megszületett volna, így Adonis (Michael B. Jordan) soha nem ismerte híres apját, viszont a vérében van ez a sportág, így Philadelphia felé veszi az irányt azzal a szilárd elhatározással, hogy fölkeresi a legendás Rocky Balboát (Sylvester Stallone), hogy tőle sajátítsa el a kunsztokat. Rocky először nem akarja elvállalni az oktatását, de miután meglátja benne a kitartást és a tehetséget, mégis a szárnyai alá veszi a fiút.

Get ready to go for it!

A photo posted by Sly Stallone (@officialslystallone) on

A Creed november 25-én jelenik meg külföldön Aaron Covington és Ryan Coogler (A megálló) forgatókönyve alapján, utóbbi rendezésében. Várjátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.