Hirdetés

Creed trailer - Mozgásban a Rocky spin-off (Frissítve)

|

Hirdetés

A Warner Bros., a New Line Cinema és az MGM Pictures bemutatták a Rocky mellékszál, vagyis a Creed első trailerét, amelyben Apollo Creed fiát a nagy Rocky Balboa készíti fel. A sztori szerint Creed meghalt, mielőtt a fiú megszületett volna, így Adonis (Michael B. Jordan) soha nem ismerte híres apját, viszont a vérében van ez a sportág, így Philadelphia felé veszi az irányt azzal a szilárd elhatározással, hogy fölkeresi a legendás Rocky Balboát (Sylvester Stallone), hogy tőle sajátítsa el a kunsztokat. Rocky először nem akarja elvállalni az oktatását, de miután meglátja benne a kitartást és a tehetséget, mégis a szárnyai alá veszi a fiút. Az alábbi, közel három perc alapján egyáltalán nem tűnik rossznak a koncepció, sőt akár azt is mondhatnánk, hogy hangulatos, de azért várjuk ki a végét. Frissítve: megérkezett a feliratos változat és a magyar cím: Creed: Apollo fia. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=dBJcwcjMjf0 Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=Uv554B7YHk4 A Creed november 25-én jelenik meg külföldön Ryan Coogler (A megálló) rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.