Hirdetés

Creed - Új trailert kapott a Rocky spin-off

|

Hirdetés

A Fantasztikus Négyes Fáklyája, Michael B. Jordan a Warner Bros. kötelékében bemutatkozandó Rocky spin-offban, a Creed-ben bizonyíthatja, hogy igenis tehetséges és ahogyan az első, úgy az új trailer is ígéretes, stílusos képest fest a projektről. A Rocky rajongók régóta kielégítetlenek, ezt Sylvester Stallone is tudja, ám a Creed esetében nem ő csücsül a rendezői székben, hanem Ryan Coogler, Sly "csak" a főszereplő mentorának feladatát vállalta el, azaz ismét Rocky Balboaként láthatjuk majd, de erre emlékeztet minket a legújabb videó is: https://www.youtube.com/watch?v=JQ9OhBYjTds Ha valaki elfelejtette volna a sztorit, íme az emlékeztető: Creed meghalt, mielőtt a fiú megszületett volna, így Adonis (Jordan) soha nem ismerte híres apját, viszont a vérében van ez a sportág, így Philadelphia felé veszi az irányt azzal céllal, hogy fölkeresi a legendás Rocky Balboát, hogy tőle sajátítsa el a kunsztokat. Rocky először nem akarja elvállalni az oktatását, de miután meglátja benne a kitartást és a tehetséget, mégis a szárnyai alá veszi a fiút. A Creed: Apollo fia november 26-án jelenik meg hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.