Hirdetés

Criminal trailer - Már megint egy "papa-akciófilm"

|

Hirdetés

A Liam Neeson által megkezdett korosodó akciózgató sztárok sorát most a Kevin Costner bővíti majd legújabb filmjével, a Criminal-lel. A leírás szerint a film egy akció-thriller némi sci-fivel keverve, és Costner mellett feltűnik majd Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds, és Gal Gadot is. A rendező Ariel Vroman (The Iceman), a forgatókönyvet pedig Douglas Cook és David Weisberg jegyzi. A történet szerint Kevin Costner figurája egy halálraítélt rab, akinek az agyába beültették egy halott CIA ügynök memóriáját annak reményében, hogy majd ő fejezi be az ügynök küldetését, mindezt persze azért, hogy elkerüljünk egy nagyméretű katasztrófát. Április 15-én kerül az amerikai mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=3bvnoqsvY-M Karakterposztereink is vannak hozzá: [gallery ids="79879,79878,79881,79880"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.