Hirdetés

Crowe és Neeson a Noé fedélzetén?

|

Darren Aronofsky a Fekete Hattyú sikere után régóta dédelgetett és nagyszabású Noé filmtervét próbálja tető alá hozni, de a szereposztás csak nem halad. Talán most végre pont kerül az i-re.

Hirdetés

Eleinte Christian Balet emlegették a projekt körül, de ő inkább két Terrence Malick projektre írt alá (ami valljuk be nem volt rossz döntés), majd a mostanság igencsak felkapott Michael Fassbender került szóba, de egy 130 millió dolláros film élére a stúdió nem mert egy olyan színészt állítani, aki még nem „sztár”. A legújabb híresztelések szerint Russel Crowe került a fejesek látókörébe, mint Noé, míg ellenségének Liam Neesont szeretnék megnyerni. Ha minden jól megy, akkor nyáron kezdődhet is a forgatás, hogy 2013 őszén a Paramount égisze alatt a mozikba kerüljön a grandiózus bibliai adaptáció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.