Hirdetés

Cruise, a rocker

|

Az elmúlt napokban bejárta a világsajtót a hosszú hajú, tetovált, kigyúrt Tom Cruise fotója. A színész egy rockert játszik a Rock of Ages-ben, az öt Tony-díjra jelölt, nagy sikerrel futó Broadway-rockmusical filmváltozatában.

Hirdetés

De a film néhány műhelytitkáról csak most rántotta le a leplet Adam Shankman rendező, akit a Hairspray bemutatója után maga Cruise keresett meg az ötlettel. – Először nem tudtuk, mi lesz a film – mondta el a direktor. – Csak kerestünk valamit, amiben Tom őrültködhet, énekelhet és zenészt játszhat. Azután egy jótékonysági esten megláttam, ahogy a feleségével, Katie Holmes-szal táncol és a Whatever Lola Wants-ot énekli, és akkor ugrott be, hogy ez a figura igazán jól áll neki: végül Axl Rose-ból, Keith Richards-ból és Bret Michaels-ből gyúrtuk össze a figuráját.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.