Hirdetés

Csak 2015-ben jelenik meg a Jurassic Park IV

|

Legutóbb még úgy tudtuk, hogy a Universal parkolópályára küldte a 2014 nyarára betervezett Jurassic Park IV-et, azonban a legújabb fejlemények láttán mosolyra húzódhat a szánk.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy mégiscsak beérik Colin Trevorrow rendezésével és Steven Spielberg produceri felügyeletével a Jurassic Park IV, ugyanis a ComingSoon részt vett a Licensinc Expo nevű rendzvényen és észrevett egy bannert a filmről. Egyből két dolog is feltűnhet a reklám láttán: egyrészt ott a megjelenés éve, ami 2015, másrészt eltűnt a Jurassic Park név mögül a számozás, ami több forrűs szerint is arra utal, hogy a Universal nem folytatást, hanem rebootot készít. Ha 2015-ben megérkezik az új Jurassic Park, akkor olyan alkotásokkal kell szembeszállnia, mint a Bosszúállók 2, a Karib-tenger kalózai 5, az Ant-Man, a Fantasztikus Négyes reboot, a Szenilla nyomában vagy épp Az éhezők viadala újabb része.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.