Hirdetés

Csak a Universalon múlik a Wanted 2

|

Hirdetés

Ha van film, aminek a folytatása helyett szívesebben kapnánk inkább tüdőgyulladást, akkor az Timur Bekmambetov (Éjszakai őrség, Abraham Lincoln, a vámpírvadász) 2008-as akciója, a levegőben kanyarodó golyókkal és öngyilkos merénylő patkányokkal súlyosbított Wanted. Pedig a rendező szerint már minden készen áll a második részhez, csak a Universal áldása kell hozzá. Két éve a film egyik főszereplője, James McAvoy még azt nyilatkozta, hogy a stúdió helyesen teszi, hogy vár a megfelelő történetre, mielőtt rábólintana a folytatásra, azonban napjainkban a Collider egyik szerkesztője interjút készített Bekmambetovval és a rendező elárulta, hogy minden készen áll a Wanted 2-höz. Kész az új sztori koncepciója, vannak forgatókönyvírók és producerek a fedélzeten és érdeklődésben sincs hiány, hiszen Bekmambetov szerint már a honlapokon egy időben terjedt kamu Wanted 2 poszterre is rengetegen ugrottak, tehát sokan várják a folytatást. https://www.youtube.com/watch?v=q9Mr-iYZRZk Ami miatt még nem készülhetett el a Wanted 2, az a Universal habozása azzal kapcsolatban, hogy mikor kezdjenek neki a munkálatoknak. A rendező kijelentette, hogy a film biztosan el fog készülni, de a kiadón múlik, hogy mikor fog megtörténni és még nem született döntés. A szereplőkkel kapcsolatban Bekmambetov annyit nyilatkozott, hogy nagyon boldog lenne, ha ismét James-szel (McAvoy), Angelinával (Jolie) és Konstantinnal (Khabenskiy) dolgozhatna. Ti szeretnétek, hogy elkészüljön a Wanted 2?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.