Hirdetés

"Csak cicik és sárkányok" - Ian McShane a Trónok harcáról

|

Hirdetés

Ian McShane, a veterán brit színész,  akit újonnan üdvözölhet a Trónok harca idei évada, megint megajándékozta a világot néhány szóvirággal (erős Deadwood utánérzetet hagyva rajongóiban), mellyel a korábban elkottyantott néhány apró spoilereinek reakcióira reagált. McShane, aki a 6. évadban egy papot fog alakítani,  korábban elárulta, hogy karaktere egy rég halottnak hitt figurát mentett meg a történetben. Néhány fan elég hevesen reagált egy ilyen fontos spoiler elárulására, melyet a színész így kommentált:

Csak megemlítesz egy apróságot, erre az internet bevadul. Azzal vádoltak, hogy lelőttem a poént, de én csak azt mondom, hogy próbáljatok meg már élni! Ez csak cicik és sárkányok.
Mikor arról faggatták, hogy mit szólt a sorozat felkéréséhez, így reagált (FIGYELEM, SPOILER jön):
  Megkérdezték, hogy benne lennék-e a Trónok harcában, mire én: "Persze, végre láthatom régi cimboráimat, Charles Dance-t és Stephen Dillane-t." Mire ők: "Nem, őket megöltük." Ekkor kicsit elbizonytalanodtam, de ők biztosítottak, hogy csak egy epizódról lenne szó. Erre azt mondtam, hogy "Tehát ez azt jelenti, hogy kinyírnak a végén. Nagyszerű, benne vagyok!"
Április 24-én startol a 6. cicis és sárkányos évad. Emlékezzünk majd Ian McShane bölcs szavaira.    
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.