Hirdetés

Csak két év múlva jön a Ready Player One

|

Hirdetés

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Will Smith főszereplésével készülő, Collateral Beauty című dráma ugyanazon a hétvégén nyit majd a mozikban, mint a Star Wars VIII. – vagyis 2017. december 15-én. Viszont a Steven Spielberg-féle Ready Player One premierjét 2018 tavaszára tolták. A döntést valószínűleg az indokolja, hogy a Star Wars és a Ready Player One lehetséges nézőközönsége nagyrészt lefedheti egymást, így ha már két film közül kell választani, megvan rá az esély, hogy a Csillagok háborúja következő része elszívja a nézőket Ernest Cline világhírű regényének adaptációja elől. A Ready Player One 2044-ben játszódik, ahol az emberiség nagy része sokkal szívesebben tölti minden szabadidejét egy virtuális valóságban, mint a saját életében. Az OASIS névre hallgató „játékban” mindenki egy rejtélyes kincs után kutat – csakúgy, mint egy Wade nevű fiatal srác, akinek először sikerül komolyabb eredményt elérnie a főnyeremény elérése érdekében. Wade innentől célponttá válik, hiszen sokan bármit megtennének, hogy eltegyék láb alól a konkurenciát. A Ready Player One 2018. március 30-án kerül majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.