Hirdetés

Csak úgy tocsog a vérben a The Boys második évadának első előzetese

|

Nem hazudtolta meg magát a készítőgárda.

Hirdetés

Óriási sikernek bizonyult a Garth Ennis és Darick Robertson képregényét adaptáló szuperhőssorozat, ami egy hétköznapi emberekből verbuválódott csapat és a korlátlan hatalmat élvező szuperhősök harcát mutatta be kendőzetlenül. A második évadot már az első részek debütálása előtt megrendelte az Amazon, és az első előzetes alapján ezúttal sem fognak finomkodni.

Hirdetés

A széria showrunnere, Eric Kripke korábban már elmondta, hogy a jövőbeli részek még az első évadnál is elborultabbak és véresebbek lesznek, amit a nemrégiben nyilvánosságra hozott kedvcsináló egyáltalán nem hazudtol meg. A második évadban immáron az egész világ előtt folytatódik az átlagember és a celebhősök végeláthatatlan harca, Butcher és a csapat ugyanis körözött bűnözőkként próbálnak meg visszavágni Homelander és a többi szuperhős számára, láthatóan nem eredménytelenül.

A The Boys S2 szeptember 4-én indul az Amazon Prime Videón mindjárt három felvonással, azt követően pedig heti egy epizódot kapunk péntekenként október 9-ig bezárólag.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.