Hirdetés

Családi üzelmek - Kétlemezes DVD-kiadás várható

|

Rawson Marshall Thurber vígjátéka, amelyet a legtöbben csak úgy ismernek, hogy "a film, amiben Jennifer Anniston sztriptízel" hamarosan megkapja a DVD és Blu-ray változatait is.

Hirdetés

A - kis túlzással élve- szinte teljes érdektelenségből induló vígjáték olyannyira felküzdötte magát, hogy hatalmas sikereket ért el a bevételek terén, még nálunk is kapott egy laza 77%-ot, ami ne tévesszen meg senkit, ezt a komédiát egyszer mindenképpen érdemes látni. Külföldön november 19-én jelenik meg a Családi üzelmek (Were the Millers") DVD és Blu-ray kiadásban, amelyben az a különleges, hogy a DVD tokban két lemezt érdemes keresni, hisznen helyet kapott a csomagban a Theatrical és az Extended Cut verziók is. A tervezett extrák a folytatásban kaptak helyet, ahogyan a külföldi dobozkép is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.