Hirdetés

Csapatfotókon az Inhumans és a Marvel's Runaways

|

A Marvel két új sorozatának szereplői összeálltak 1-1 össznépi fotóra.

Hirdetés

A Marvel nemcsak filmek terén, hanem sorozatos fronton sem lassít egy percre sem. A Netflixes szériák és A S.H.I.E.L.D. ügynöke mellett idén megérkezik az Inhumans, jövőre pedig a Runaways. A sorozatokhoz most fotók is érkeztek, az egyiken az Uralkodó Család sorakozik fel, míg a másikon a Runaways képregény borítóját idézve pózolnak a tinik.

Hirdetés

A két sorozat közül az Inhumans ígérkezik igazán nagyszabásúnak. Az ABC 8 részes sorozatának első két epizódját ugyanis rendhagyó módon teljes egészében IMAX kamerákkal rögzítették, így ehhez méltóan a két részt először IMAX mozikban fogják vetíteni. A két epizód 2017. szeptember 1-én debütál a mozikban, a teljes sorozat pedig szeptember 26-tól lesz látható az ABC-n.

A képen látható szereplők (balról jobbra): Eme Ikwuakor, mint Gorgon, Ken Leung, mint Karnak, Anson Mount, mint Black Bolt, Serinda Swan, mint Medusa, Isabelle Cornish, mint Crystal és Iwan Rheon, mint Maximus.

A Runaways-nek a Hulu ad otthont és 2018-ban mutatkozik be a közönség előtt. A sorozat története igencsak érdekes alapokon nyugszik, ugyanis a főszerepet betöltő fiatalok felfedezik, hogy szüleik a Pride nevű szupergonoszokból álló csoport tagjai. A gyerekek ezt nem nézik jó szemmel és szembeszállnak a Pride-dal.

A képen látható szerplők (balról jobbra): Ariela Barer, mint Gert Yorkes, Lyrica Okano, mint  Nico Minoru, Rhenzy Feliz, mint Alex Wilder, Gregg Sulkin, mint Chase Stein, Virginia Gardner, mint Karolina Dean, Allegra Acosta, mint Molly Hernandez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.